24 juli 2014

Tropische regenbui?

Weer terug uit Singapore waar ik gezellig met Vreni twee dagen op stap ben geweest en gewoon verder gekletst heb waar we 6 jaar geleden gebleven waren. Wat gequilt, een doos gemaakt, wat gewinkeld in de lokale quiltwinkel. En nog twee andere quilters uit Singapore ontmoet die er destijds ook woonden en ook in de ANZA quiltgroep zaten. Thank you Vreni for entertaining me during my stay!!

En dan terug in Nederland ga je even op de fiets naar de stad en kwam ik me toch in een enorme regenbui terecht. Leek wel tropisch!! En waar is het dan beter toeven dan in een boekhandel? Het lukte niet helemaal om droog te blijven, maar ik heb wel iets leuks gevonden.
En zoals vaak bij dit soort dingen kwam het uit een onverwachte hoek.....
Mooie quilts zul je denken, maar ........Niks is minder waar!!
Ik vond dit boek in de uitverkoop hoek. Uitgegeven in 1973. Zijn dat niet net prachtige quiltontwerpen? Dat kun je toch niet laten liggen? Zeker niet met zo'n sticker op de voorkant ;)
Ik weet nog niet wat ik ermee ga doen, maar bovenstaande foto kan ook makkelijk in een quiltpatroon omgezet worden toch?

Zo blijft een mens bezig.

Zomerse quiltgroetjes,
Rose-Anne

4 opmerkingen:

 1. Hallo Rose-Anne,
  Wat kan een "tropische Nederlandse regenbui" toch inspirerend zijn!
  Het lijkt mij leuk om dat in een quilt te verwerken.
  Succes ermee.
  Lieve groet van Maria.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Genieten, zo'n reis en zo'n boek, voor het ultieme vakantiegevoel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. It was so much fun to finally catch up again. You must come back soon ;)!!! What a great find even if it was because you had to flee a tropical downpour.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk boek! Waar al die Nederlandse regenbuien al niet goed voor kunnen zijn! ;)

  BeantwoordenVerwijderen